Obóz muzyczny Zamień smartfon na gitarę

To już postanowione: jednym z pierwszych samodzielnych projektów Fundacji będzie obóz muzyczny dla dzieci i młodzieży od 10 do 17 roku życia. Zapraszamy dzieciaki, które kiedykolwiek choć na kilka chwil miały w rękach gitarę, uczą się grać na pianinie czy keyboardzie, a także śpiewać. Ten obóz jest właśnie dla Was. Zapraszamy dzieci i młodzież, które uczą się w szkółkach, ogniskach czy studiach muzycznych, u prywatnych nauczycieli czy na zajęciach pozalekcyjnych. Podobnie jak Kolędowanie z gitarą, któremu patronowaliśmy w tym roku, tak i ten projekt skierowany jest do tych, którzy chcą rozwijać i pogłębiać swoje umiejętności muzyczne.

Obóz trwać będzie 10 dni od 27 lipca do 5 sierpnia. Naszą obozową gromadę gościć będzie Ośrodek wczasowy Wrzos w Stęszewku koło Pobiedzisk (czyli ok 30 km od Poznania). Podczas obozu będziecie uczestniczyć w indywidualnych i grupowych zajęciach, a nasi doświadczeni nauczyciele w atrakcyjny i niecodzienny sposób powiedzą Wam trochę o teoriach muzycznych – o co w tej całej muzyce chodzi.

Wakacjować będziemy przede wszystkim z instrumentem w dłoni, ale nie tylko. Bliskość Puszczy Zielonki i jeziora z piękną plażą przyciągnie nas jak magnez – będziemy pływać, bawić się i odkrywać tajemnice leśnych zakamarków.
Do końca kwietnia napiszemy Wam szczegółowo na temat warunków zapisu, kosztów i organizacji całego obozu.

Obóz organizujemy we współpracy ze Studium muzycznym Świat Gitary z Poznania.

Zapraszamy na obozową stronę: https://fundacjamuzykaipasja.pl/projekty/oboz-muzyczny-steszewko-2015

Sprawdzajcie co się dzieje w sprawie obozu również na >>> FB

Już teraz Was zapraszamy!

oboz 1