Partnerzy

Świat Gitary logo Studium muzyczne Świat Gitary to miejsce, gdzie od 2008 roku dzieci, młodzież i dorośli uczą się gry na gitarze oraz śpiewu. Studium jest głównym partnerem Fundacji. To tu narodziła się idea i cel, w jakim powołaliśmy Fundację do życia. Nauczyciele Studium są inicjatorami kilkunastu koncertów i spotkań gitarowych dla swoich uczniów. Do współpracy zapraszają również osoby, które uczą się gry na gitarze.

Bum Bum Rurki logo Muzyczne barwy dźwięków to nic innego jak BumBumRurki. Instrument doskonały do nauki i do zabawy. Uczy rytmu, melodii i harmonii. Pozwala bawić się w improwizację muzyczną oraz kolorować melodie. Bum Bum Rurki są naszym partnerem strategicznym. Kto inny bowiem tak barwnie potrafi muzykować?

Księgarnia Alenuty.pl logo Księgarnia muzyczna Alenuty.pl wspiera prace Fundacji od wielu lat w sposób można powiedzieć niezauważony, ale bardzo istotny. Dzięki temu wsparciu możliwe jest istnienie Fundacji, realizowane są bieżące działania. Dodatkowo beneficjenci Fundacji mają dostęp na szerokiej oferty nut, podręczników do nauki gry i książek muzycznych.